NKJB Hoogmade

join our mailing list
* indicates required
feb 13

Seizoen 2017/2018

Ja ja het volgend seizoen is ook alweer rond.
En wat voor moois heeft de NKJB jullie op muzikale vlak te bieden dit seizoen:
-21 oktober wissel !!!! wordt Fleetwood Mac m.m.v. Mirage Support Act Cor en John
3 februari Simpel Minds /REM tribute night spreekt voor zichzelf van Don’t you forget about me tot man on the moon.REM is de Support Act
-17 maart Golden Earring tribute night mmv bloody buccaneers support act Nouked Anouk tribute maar ook het andere werk o.a. led zeppelin ACDC

Hoogmade – Nee, in Hoogmade geen privésores, psychische problemen of extreme plankenkoorts. Daar waar de Fleetwood Mac tijdens hun bestaan niet werd gespaard qua ellende en problemen, treedt tributeband Mirage op 21 oktober op in een positieve vibe. De bandleden brengen de niet-doorsnee rock van de Amerikaans-Britse band met denderend veel overtuiging.

De gouden hits van Fleetwood Mac doen herleven – dat is het doel van de Mirage Fleetwood Mac-tribute in De Schuur. ‘Sara’, ‘Dreams’, ‘Dont’s Stop’, ‘Go Your Own Way’, ‘Everywhere’….  Van rock-classic tot emotioneel gebrachte songs als ‘Tusk’ en ‘The Chain’: compleet met flamboyante kleding en hoge hoeden maakt Mirage er een complete show van.
Veel hits komen van de albumklassieker Rumours. Ondanks de stress tijdens de opnames door privéproblemen (of misschien juist daardoor) maakte Fleetwood Mac in 1977 dit superalbum, dat alleen in Amerika al goed was voor vijftien miljoen verkochte exemplaren. De hitsingles van dit album komen vanavond allemaal voorbij.

Sterke vocals
De sterke vocale kwaliteiten van elk tribute-bandlid - allen doorgewinterde professionals - garanderen zowel een gevarieerd programma als een feestje voor je oren. Met de prachtige harmonieën zoals je die van Fleetwood Mac gewend bent. Reis even terug in de tijd en kom op 21 oktober genieten in De Schuur in Hoogmade.
Support Act
Het akoestisch gitaar duo Cor van der Hoogt en John Slingerland
verzorgen het voorprogramma voor deze avond.

Wie wat waar
Waar? De Schuur, Schoollaan 2 in Hoogmade
Wanneer? Zaterdag 21 oktober 2017, aanvang 21:00 uur
Wat kost het? € 12,50 (voorverkoop) / € 15,00 (aan de deur)

Kaarten zijn vanaf nu te bestellen via info@nkjbhoogmade.nl
Of via de volgende vvk adressen
-Coop Hoogmade
-Het klein warenhuis Oud-Ade
-Cafe De Vergulde Vos Rijpwetering
-Kantoor en Boekhandel Veenerick RAVeen